Nordictrends som studerende

Jeg har været tilknyttet Nordictrends i en periode i led med mit studie. Nordictrends sælger varer online, og hvad mere passende end at få et par input fra en kommende webudvikler?

Mine opgaver har været mange og alsidige og jeg har fået en kæmpe indblik i hvordan man driver en webshop. At sælge tøj online har både fordele og ulemper sammenlignet med den traditionelle tøjbutik.

Jeg brugte meget tid i prøverummet. Ikke i bogstavelig forstand selvfølgelig, selvom der dog også blev tid til at prøve lidt tøj i ny og næ. Nej jeg beskæftigede mig især med, hvordan det kunne være muligt at skabe et digitalt prøverum. Det kan nemlig være svært at danne et overblik over de mere end 500 produkter på Nordictrends, og man kan ikke på samme måde tage tre stykker tøj over armen, og gå ind i et prøverum og se dem på. 

I Nordictrends er det en af virksomhedens værdier at tilbyde en personlig oplevelse for kunderne. Det skal ideelt set være lige så personligt at webshoppe, som det er at gå ned i en fysisk tøjbutik. Så jeg ved at der i fremtiden gemmer sig mange spændende planer for Nordictrends, men jeg røber ikke dem alle sammen nu og her. 

Det har været lærerigt og interessant på rigtig mange måder at se en webshop som Nordictrends i aktion og de mange spændende opgaver og udfordringer der ligger i at bygge en webshop fra bunden. Udover en kæmpe mængde erfaring og viden, tjente jeg også de nødvendige ECTS for officielt at kunne kalde mig webudvikler. 

Så hvis du går og leder efter et praktikophold eller har en studieopgave der skal laves, så kan jeg varmt anbefale at hoppe i tøjet og studere hos Nordictrends. 

Her får jeg overrakt mit eksamensbevis: 

handshake

Shop now

You can use this element to add a quote, content...