Bambus og bomuld i hverdagens modetøj

Basistøj der bruges hele året, kan det kaldes for en modevare?

Basistøj udgør 80 % af de fleste menneskers garderobe,  og er præget af praktiske hensyn* - og daglig dagens lethed. Og ja, der er også mode i basis kollektioner og hverdag.

Tidens trend og det enkelte designsnit, bliver jævnligt udviklet og opdateret med bedre forme, og bedre kvaliteter.
 100 % Bomuld - og Bomuld med lidt elastan, går aldrig af mode, og er et slidstærkt stof, som kan bruges i alle anledninger og kan klare hverdagens ræs.
 
Men nu er bambus også blevet en del af hverdagstøjet, der skal kunne holde til det mange vaske.

Ikke blot er det et økologisk og bæredygtigt materiale, men bambussen er blevet udviklet til også at være sved - og lugt absorberende. Letheden, og den silkebløde fornemmelse den giver til kroppen, gør den umådelig behagelig.

En investering i bambustøj til hverdagsbrug er både langsigtet, praktisk, nutidig bæredygtig mode, -  i et og samme design.

Alt tøj du finder i shoppen, er produceret på fuldt ud forsvarlig vis, inden for gældende miljøregler.

Her i shoppen brænder vi for dig, der kan lide den gode kvalitet, og som også skal kunne tænke praktisk og økonomisk ansvarligt, samtidig med du er "up to date" i din basis garderobe.

Vi er kun lige startet 😊 og vi glæder os til at kunne præsentere flere brands, og flere bæredygtige mærker i både herretøj og dametøj i den gode kvalitet, der holder hvad den lover.

De bedste hilsner

Mette Renbo

Shop now

You can use this element to add a quote, content...